Cum ajung?

Program & Bilete

Orar

Vizitele se fac numai pe bază de programare prealabilă la unul din telefoanele:

+40 (744) 774 724

+40 (766) 066 199

sau folosind formularul de contact

Tarife

Adulți 30 lei
Seniori (55+) 10 lei
Studenți intrare gratuită
Copii intrare gratuită
Grupuri 100 lei (pentru 5 persoane)

Acces

Cu transportul în comun

Troleibuz 15 sau 19 din stația Traian Grozăvescu cu oprire la stația Mareșal Constantin Prezan și 5 minute mers pe jos până la muzeu.

Bilete RATT

Cu bicicleta

Sunt disponibile piste de biciclete până la Parcul Triade. Bicicletele se pot lăsa la rastelul de lângă muzeu.

Pentru închiriat biciclete

Cu mașina

Accesul cu automobilul este posibil. Intrarea se face dinspre strada Mureș. Oferim locuri de parcare în limita locurilor disponibile.

Servicii

Galeria Jecza fondată în 2013 la Timișoara, România a avut de la început o puternică înclinație pentru scena istorică locală, foarte importantă în anii 60 și 70 (grupul Sigma printre altele). Galeria reprezintă colective de artiști și artiști, figuri istorice, dar și personalități tinere și remarcabile, cu un interes concentrat spre sculptura contemporană și forme de artă experimentală; Prin juxtapuneri curatate ale artiștilor din diferite generații, galeria încurajează proiectele de cercetare aprofundate, legate de diverse practici de artă.

Alături de o fundație de artă și o editură fondată în 2001, galeria a devenit un puternic centru de cercetare pentru moștenirea artei moderne și contemporane din Europa de Est.

 

www.jeczagallery.com

Fundația Interart Triade este prezentă pe scena culturală din Timișoara din anul 2000. A fost fondată de Peter Jecza, un sculptor important pentru istoria artei recente din România. Ca legatară a sculptorului, fundația gestionează un patrimoniu de peste 1000 de sculpturi, promovate prin expoziții, albume, cataloage, documentare și cercetare.

Obiectivele Fundației TRIADE sunt studierea și promovarea valorilor culturale, medierea artei prin educație artistică, dezvoltarea de public și îmbunătățirea climatului de intercomunicare socială.

Experiența fundației acoperă în mod relevant un domeniu larg de valori culturale și artistice: Parcul de sculptură Triade, recuperarea valorilor artei 1960-1989, printr-un program de editare și expoziții (peste 200 de cărți de artă și peste 200 de expoziții), dezvoltarea unui program de rezidențe de cercetare și proiecte curatoriale, precum și de promovare a artei emergente. Are un rol activ în prezentarea artei românești în străinătate și este, din 2015, co-organizatoare a Bienalei Art Encounters.

www.triade.ro